Eurototal

Partenerul dumneavoastra de incredere!

Cateva cuvinte despre noi


   SC EUROTOTAL COMP SRL  este o societate infiintata in anul 1994. Sediul social se afla in Bucuresti pe str. Sfanta Maria, nr.1 bl. 10 A4, ap. 33, sectorul 1. Punctul de lucru al societatii se afla in com . Ciolpani, sat Piscu, jud Ilfov. Printre numeroasele activitati ale intreprinderii se pot enumera: producerea de detergenti solizi, detergenti lichizi,sapunuri; crema de protectie, crema pasta pentru curatire si ingrijire maini precum si produse raticide; insecticide, efectuarea de tratamente fitosanitare, intretinere peisagistica, efectuarea de teste si analize de laborator in vederea determinarii poluantilor din sol si ape, studii aprofundate si evaluari de mediu, servicii specializate de curatenie etc.  


   In vederea alinierii productiei la standardele calitative societatea noastra are sistemul de management al calitatii SREN ISO 9001:2008(ISO 9001:2000) ;sistemul de management de mediu ISO 14001:2005 (ISO14001:2004) ;sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale OHSAS 18001:2004 ; sistem de management al responsabilitati sociala SA 8000:2008; sistem de management al securitatii informatiei SR ISO/CEI 27001:2006.


   Utilizand materii prime si produse de calitate de la furnizori cu un sistem al calitatii certificat , lucrand cu personal calificat , dupa o documentatie tehnica bine intocmita, societatea noastra a reusit sa se afirme pe piata interna cu produse de foarte buna calitate.


Dotari de ultima generatie  SC EUROTOTAL COMP SRL detine o echipa specializata in toate domeniile de activitate la care activeaza si foloseste cele mai performante utilaje si echipamente pentru ca produsele si serviciile realizate sa aiba cea mai buna calitate, ducand eficienta societatii intr-o continua evolutie si la satisfacerea clientilor.

  Produsele si serviciile realizate de SC EUROTOTAL COMP SRL sunt atent verificate de la inceputul procesului pana la produsul finit.

          

Efectuam analize de laborator  Toate analizele efectuate in laborator de catre SC EUROTOTAL COMP SRL sunt certificate si sunt realizate de catre oameni foarte bine pregatiti. Analizele sunt certificate si acreditate de catre RENAR.

    Determinarea densitatii
    Determinarea vascozitatii cinematice
    Calculatrea indicelui de vascozitate
    Determinarea punctului de inflamabilitate Cleveland
    Determinarea punctului de curgere
    Determinarea continutului total de hidrocarburi
    Determinarea continutului de materii in suspensie
    Determinarea reziduului din ape de suprafata, subterane si ape uzate
    Determinarea continutului de substanta uscata si de apa, raportat la masa
    Determinarea pH-ului
    Determinarea continutului de cloruri
    Determinarea clorului rezidual
    Determinarea continului de clor activ
    Determinarea continutului de azot
    Determinarea continutului de azotiti
    Determinarea continutului de azotati
    Determinarea reziduurilor de pesticide
    Determinarea fosforului total
Recunoasterea excelentei in domeniu  In decursul anilor societatea a obtinut numeroase diplome in TOPURILE NATIONALE ALE FIRMELOR PRIVATE DIN ROMANIA, diplome de participare la diverse proiecte din domeni, licente si brevete, certificari ale activitatii.